Välkommen till bloggen!

star-warsFinns det någon bättre uppfinning än datorer? Jag kan inte förstå hur man överhuvudtaget klarade någonting innan de kom, i alla fall måste allt ha tagit oändligt mycket mer tid och livet måste ha varit fruktansvärt tråkigt! Jag sitter vid datorn i princip hela min vakna tid och jag får aldrig nog. Känner du igen dig? Bra, då har du hamnat helt rätt.

Teknik över huvud taget är min drivkraft i livet. Förutom att jag har byggt ett antal datorer och telekom-lösningar i mina dagar, har jag några egna teknikuppfinningar under pågående utveckling som jag gärna vill berätta om och få feedback på. I jobbet som kommunikatör på kom4u stöter jag även på en hel del teknikutmaningar. Ibland kanske jag bara vill tipsa andra om hur jag löste problemet, men ibland kanske jag vill stoppa dig göra samma fel som andra gjort.

De tillfällen jag inte sitter vid datorn, är i princip när jag sover, tränar fäktning eller plockar med mina kära StarWars prylar. Mer om detta kommer!

Jag är faktiskt en mästare på att inspirera andra människor i att våga prova nya saker och jag kan lova att du lämnar min sida med ett nytt behov och en härlig känsla i magen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *